یک متخصص صنایع غذایی گفت: افزودن بیش از حد مجاز مواد نگهدارنده به غذا و کنسروها می‌تواند باعث نگهداری بیشتر این مواد غذایی شود، اما باید توجه داشته باشیم که این اقدام می‌تواند به سلامتی انسان‌ها صدمه وارد کند و همچنین زمانی که جایگزین‌های مناسبی برای برخی از مواد نگهدارنده مضر وجود دارد، نباید از این مواد استفاده کرد.


به گزارش ایران پزشک، شهرام نوذری در خصوص مواد نگهدارنده افزودنی به مواد غذایی توضیح داد: در حال حاضر از نمک‌ها و نمک سرکه به عنوان مواد نگهدارنده محصولات غذایی استفاده می‌شود.


ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جدیدترین اخبار تخصصی سینما و تلویزیون رز تم روزگار غريب چابهار زیبای من گچ پلیمری آموزشگاه علمی نامی یزد سایت دانستنی های روز